Beste Bandschuurmachine

Het vinden van de beste bandschuurmachine voor de klus is een belangrijk onderdeel van elk schuurwerk.

Bandschuurmachines zijn ongelooflijk handig voor het voorbereiden van houten oppervlakken voor schilderen of vernissen, ze worden soms ook op verschillende oppervlakken gebruikt om ongewenste of sterk versleten lagen te verwijderen of glad te strijken.

Ze zijn briljant in het besparen van u tijd en energie en iedereen die gedurende een bepaalde tijd hout heeft geschuurd, zal u vertellen dat het moeilijk, langzaam en arbeidsintensief is. Maar het is het belangrijkste onderdeel van het bereiken van een kwalitatief goede afwerking van uw project, het voorbereidende werk van de materialen voordat u ze gaat schilderen of lakken is de nummer 1 beslissing of uw werkstuk uiteindelijk goed besteed zal worden of weer terug bij af. want als je dit niet goed doet, hoe goed je het ook doet, de volgende fase zal niet eindigen met de kwaliteit die je wilde.

De belangrijkste eigenschap die een bandschuurmachine zou moeten hebben, is gewoon vermogen zonder dat je teleurgesteld zult zijn over de tijd en de moeite die je erin moet steken en je nog steeds niet zo goed een afwerking krijgt als je zou kunnen hebben als je een goed presterende krachtige bandschuurmachine.

Er zijn veel bandschuurmachines om uit te kiezen en ze beweren allemaal krachtig en van hoge kwaliteit te zijn, maar helaas is dat niet de waarheid en velen van hen zijn totaal nutteloos en missen simpelweg de kracht om het harde werk van het schuren van een hard oppervlak of het verwijderen van hardnekkige verf- of laklagen.
We hebben deze lijst samengesteld op basis van de allerbeste bandschuurmachines die de taak aankunnen en aan hun eisen voldoen.

1

Bosch PBS 75 AE Bandschuurmachine

 

Zeer comfortabel slijpen met hoge materiaalafname en snelheidsregeling, ideaal voor grotere vlakke oppervlakken
Bij veeleisende schuurklussen overtuigt de bandschuurmachine PBS 75 AE door een zeer efficiënte materiaalafname en comfortabele bediening. De krachtige motor van 750 W zorgt voor een snelle voortgang op grotere vlakke oppervlakken. Eenvoudige instelling van de snelheid via de elektronische snelheidsvoorkeuze voor aanpassing aan de betreffende materiaalvereisten. Het is geschikt voor gebruik met een grote verscheidenheid aan materialen, van hout tot metaal, en is daarom perfect voor voorbehandeling of renovatie. Voor extra gemak centreert het automatische riemsysteem de band tijdens het werkproces. Een microfilter-systeembox vermindert stof en aluminium componenten zorgen voor een robuust ontwerp.

2

Makita 9911

Slijpmachines worden vooral gebruikt voor slijpen en polijsten. De koper dient met name zijn beslissing te nemen over de te bewerken oppervlakten en de gebruiksfrequentie. De informatie over vermogen verwijst naar het motorvermogen van een machine in watt. Dit laat zien hoe krachtig de aandrijfmotor van een slijpmachine is. Hoe meer watt, hoe krachtiger de motor van de machine is, waardoor er meer materiaal wordt verwijderd.

De Makita 9911 wordt geleverd met de volgende kenmerken: Afstelling schuurband. Het apparaat is geschikt om te slijpen. Het apparaat heeft een vermogen van 650 watt. De machine werkt op netstroom. De bedrijfsspanning is 230 V. Het gereedschap heeft een riemvormige slijpvorm.

3

Makita 9404 Bandschuurmachine

Het slijpen en polijsten van houten werkstukken, zoals een oude ladekast, kan veel tijd en moeite kosten. Hiervoor zijn slijpmachines ideaal. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals bandschuurmachine, driehoekschuurmachine of de klassieke vlakschuurmachine. Voordat de gebruiker een model kiest, moet hij weten wat zijn toepassingsgebieden en materialen zijn. Wat de energievoorziening betreft, werken de meeste apparaten conventioneel met 230 V via een stroomkabel, d.w.z. ze werken op het lichtnet. Door de ontwikkeling op het gebied van batterijtechnologie komen er echter steeds meer batterijaangedreven slijpmachines. Dit dient vooral om de flexibiliteit bij het werken te vergroten. Daarentegen rijden sommige bijzonder krachtige doorslijpmachines op benzine.

De Makita 9404J (in de Makpac) bevat de volgende uitrusting: Afstelling schuurband. De machine kan worden gebruikt voor polijsten en slijpen. De machine werkt met een vermogen van 1.010 watt. Energie wordt geleverd via de netaansluiting. De bedrijfsspanning is 230 V. Het apparaat heeft een riemvormige slijpvorm.

4

Scheppach BTS800 Bandschuurmachine

  • Product
  • Specificaties
Scheppach BTS800 bandschuurmachine en schijfschuurmachine in één. Hiermee is het een multifunctioneel apparaat met hoge resultaten. Inductiemotor met ...
Afmetingen

47 x 36 x 33 cm

Vorm zool

Rond

Zoollengte

150 mm

Zoolbreedte

150 mm

Product hoogte

33 cm

Product breedte

36 cm

Vermogen

300 tot 400 watt

Gewicht

21.5 kg

In de doos

1

Artikelnummer

4903302901

EAN

4014915082095

Met handpalm

Nee

Schuurmachine geschikt voor

Grote vlakke delen, Houten vloeren, Muren

Taal handleiding

Frans

Type bandschuurmachine

Tafelbandschuurmachine

Categorieën

Bandschuurmachines

Merk

Scheppach

Slijpmachines worden vooral gebruikt voor slijpen en polijsten. De koper dient met name zijn beslissing te nemen over de te bewerken oppervlakten en de gebruiksfrequentie. De informatie over vermogen verwijst naar het motorvermogen van een machine in watt. Dit laat zien hoe krachtig de aandrijfmotor van een slijpmachine is. Hoe meer watt, hoe krachtiger de motor van de machine is, waardoor er meer materiaal wordt verwijderd.

De Scheppach bts 800 band- en schijfschuurmachine wordt geleverd met de volgende uitrusting: Velcro-Fix-systeem. De tool is geschikt voor polijsten en slijpen. De kracht van de tool is 370 watt. Het apparaat werkt op netstroom. De bedrijfsspanning is 230 V. De schijfdiameter is 150 mm. De slijpvorm is bandvormig. De machine bereikt een stationair toerental van maximaal 2.850 tpm.

15

BLACK+DECKER KA86 Bandschuurmachine

Slijpmachines worden vooral gebruikt voor slijpen en polijsten. De koper dient met name zijn beslissing te nemen over de te bewerken oppervlakten en de gebruiksfrequentie. Wat de energievoorziening betreft, werken de meeste apparaten conventioneel met 230 V via een stroomkabel, d.w.z. ze werken op het lichtnet. Door de ontwikkeling op het gebied van batterijtechnologie komen er echter steeds meer batterij aangedreven slijpmachines. Dit dient vooral om de flexibiliteit bij het werken te vergroten. Daarentegen rijden sommige bijzonder krachtige doorslijp machines op benzine.

De Black & Decker KA86 wordt geleverd met de volgende kenmerken: Afstelling schuurband. De tool is geschikt om te slijpen. Het apparaat heeft een vermogen van 720 watt. De stroom wordt geleverd via de netaansluiting. De bedrijfsspanning is 230 V. De schuurvorm is bandvormig.

Wat is een bandschuurmachine?

Een bandschuurmachine is een handschuurmachine die je in veel werkplaatsen aantreft. Dit elektrische gereedschap wordt vaak gebruikt door houtbewerkers, meubelmakers, timmerlieden, meubelmakers, vloerinstallateurs, verbouwers en meer.

Deze tool bestaat uit twee drums. De ene trommel bevindt zich aan de voorkant, de andere aan de achterkant. De motor van het elektrische gereedschap beweegt de achterste wals, terwijl de voorste wals vrij kan draaien.

Bandschuurmachines worden gebruikt om grote en vlakke oppervlakken, zoals tafels, kasten en vloeren, te schuren met speciaal schuurpapier, een schuurband genaamd. In tegenstelling tot uw gewone platte schuurpapier, wordt een schuurband aan elkaar gelijmd tot een cirkel. Hout is niet het enige dat het kan schuren; sommige modellen kunnen ook metaal schuren en verf en lak van het oppervlak verwijderen.

Bandschuurmachines zijn geweldig voor het schuren van ruwe oppervlakken, het creëren van een kraslijn en het egaliseren van oppervlakken. U kunt het ook gebruiken om ronde vormen te maken. Houd er echter rekening mee dat bandschuurmachines krachtige beesten zijn die uw werkstuk snel kunnen wegschuren. Als je een subtielere tool wilt, kun je beter een vlakschuurmachine of vibrerende schuurmachine gebruiken.

Het installeren van een schuurband is vrij eenvoudig. Om een ​​schuurband te installeren of te vervangen, moet u de spanhendel van het gereedschap naar buiten draaien. Schuif de oude schuurband van de schuurmachine en schuif een nieuwe schuurband in het gereedschap.

Controleer de pijlen die aan de binnenkant van de schuurband zijn gedrukt en zorg ervoor dat u die richting volgt bij het installeren van een nieuwe riem. Lijn de nieuwe riem uit en span de hendel van het gereedschap opnieuw.

Waarom u een bandschuurmachine zou moeten hebben

Bandschuurmachines zijn krachtige gereedschappen die verrassend eenvoudig te gebruiken zijn. Het verwijderen van ruwe oppervlakken op hout of zelfs metaal is een fluitje van een cent met deze tool. Je kunt enkele uren besteden aan het schuren van een tafel of een kast in de keuken die je aan het verbouwen bent, en je moet het de dag erna nog steeds opnieuw doen omdat je een paar plekken hebt gemist. U kunt afscheid nemen van uren schuren en vermoeide armen met een bandschuurmachine.

Maar dat betekent niet dat bandschuurmachines geen nadelen hebben. Veel houtbewerkers vinden het te agressief en het kan schadelijk zijn voor sommige materialen. Sommigen vinden dat het te krachtig is voor wat afwerkingswerkzaamheden, en het is helemaal niet geschikt voor gipsplaat.

Wat zijn de verschillende soorten bandschuurmachines?

1. Stationair
Dit is een semi-permanente of vaste bandschuurmachine die op een duurzame en stabiele ondergrond wordt geplaatst. Stationaire bandschuurmachines zijn zwaar in gewicht en worden meestal gebruikt van beweegbare materialen. Over het algemeen zijn dit type bandschuurmachines geklemde werkbanken.

2. Handheld
Dit type bandschuurmachine is zeer draagbaar. In tegenstelling tot stationaire bandschuurmachines, wordt een handschuurmachine het beste gebruikt voor materialen die niet kunnen worden verplaatst. Omdat hij zeer draagbaar is, kunt u hem zonder problemen op vaste oppervlakken gebruiken. Bovendien is het licht in gewicht.

Meestal wordt een hand bandschuurmachine aangedreven door elektriciteit via een stroomkabel die op een stopcontact is aangesloten. Maar sommige hand bandschuurmachines hebben draadloze ontwerpen. En meestal werken ze op oplaadbare batterijen.

Hoewel een stationaire bandschuurmachine een nuttige machine is voor elke houtbewerkingswinkel, is een draagbare draagbare bandschuurmachine het elektrische gereedschap dat u nodig hebt voor het grootste deel van uw werk

Veelgestelde vragen over de bandschuurmachine

Kracht

Dit is de belangrijkste factor voor een bandschuurmachine zonder krachtige motor, je zult gefrustreerd raken op het moment en de energie die je verspilt aan je schuurwerk.
Bedenk wat voor soort werk u met uw schuurmachine gaat uitvoeren als het moeilijk wordt om verflagen weg te halen of hardhout glad te strijken. Hoe hoger de stroomsterkte van de motor, hoe beter. Als u alleen een schuurmachine wilt voor het afwerken, dan is dit niet zo belangrijk, maar u zou toch verstandig zijn om een ​​motor met een hoger stroomsterkte en variabele snelheid te kiezen, dan bent u gedekt voor elk oppervlak waarmee u wordt geconfronteerd.

Gewicht

Hiermee moet u rekening houden als u werkt op oppervlakken die niet handig op een werkbank of horizontaal geplaatst kunnen worden, dan is het gewicht belangrijk voor u, want als u de schuurmachine boven schouderhoogte moet houden, zal hij snel uw armen maken pijn en je zult moeite hebben om het vol te houden, vooral als je continu op deze manier zult werken.

Variabele snelheid

Dit kan een groot pluspunt zijn bij het werken aan verschillende materialen, soms heb je misschien pure grom nodig om sommige oppervlakken te schuren en soms is het misschien een lichte schuurbeurt die het materiaal nodig heeft.
Grootte van de schuurband: Als u op kleine, oneffen oppervlakken werkt, zal een bandschuurmachine met de mogelijkheid om in die kleine openingen te komen belangrijk voor u zijn, maar als u grote, harde oppervlakken heeft, hoe groter het oppervlak van de schuurbanden, hoe sneller je zult het werk kunnen afmaken.

Betrouwbaarheid

We hebben alleen de beste bandschuurmachines in onze top opgenomen, dus ze zijn allemaal vermaard en langdurig getest om de tand des tijds en het harde werk te doorstaan.

Garantie

Kies er altijd een die wordt gedekt door minimaal 12 maanden garantie, omdat dit het verschil kan zijn tussen goed besteed geld en geld in de put.

Stofverwijdering

Veel bandschuurmachines hebben een stofzuiger hulpstuk voor stofverwijdering en hoewel dit geen essentiële functie is, helpt het wel om het werkgebied vrij te houden van houtstof en iedereen die een schuurmachine heeft gebruikt, weet dat het stof dat vrijkomt bij het schuren in de lucht terechtkomt en absoluut overal komt.

Veiligheid

Draag altijd een stofmasker tijdens het gebruik van een bandschuurmachine, aangezien de fijne stofdeeltjes die vrijkomen tijdens het schuren zeer schadelijk zijn voor uw gezondheid. Een veiligheidsbril is ook aan te raden.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van bandschuurmachines?

Waarom zou u een bandschuurmachine aanschaffen? Hieronder vindt u de verschillende voordelen van het gebruik van een bandschuurmachine.

Maakt ruwe oppervlakken glad en egaliseert

Met betrekking tot het gladmaken, afvlakken en egaliseren van ruwe oppervlakken, zijn bandschuurmachines eigenlijk de beste gereedschappen die u kunt gebruiken. Bij het afvlakken van oppervlakken kan dit gereedschap schuin op de houtnerf staan ​​voor een krachtigere afvlakking.

Vormt en rondt een houten oppervlak

Naast het gladmaken en egaliseren van ruwe oppervlakken, kunt u ook gebruik maken van een bandschuurmachine voor het afwerken van diverse houtoppervlakken door middel van het vormen van hout en het afronden van randen. Maar zorg ervoor dat u het juiste model kiest dat de kwaliteiten bezit die u voor dergelijke taken nodig heeft.

Trim ingekerfde lijnen

Een kleine bandschuurmachine kan je enorm helpen als het om schrijven gaat. Als de getande lijnen licht gebogen zijn, gebruik dan kleinere modellen.
Desalniettemin kan de op dezelfde manier gebogen primaire band van de bandschuurmachine worden gebruikt om ingekerfde lijnen op een bijna foutloze manier bij te snijden. Ook al is het een nauwgezet proces, het garandeert opmerkelijke resultaten.

Polijst metaal

Met een draagbare bandschuurmachine is het gemakkelijk om metalen zoals aluminium en messing te polijsten om glanzende oppervlakken te krijgen. Zorg ervoor dat u een fijn schuurpapier gebruikt om een ​​schoon oppervlak en een goede afwerking te krijgen.

Andere toepassingen van bandschuurmachines zijn onder meer het schuren van gipsplaten en gipsplaten, hoewel ik zou aanraden om hiervoor een speciale schuurmachine voor gipsplaten te kopen.

Bosch PBS 75 AE Bandschuurmachine- 750 W - Set, incl. parallel- en verstekgeleider

★★★★★
199,00
154,00
Bol.com
as of juni 25, 2023 11:31 am

Features

Vorm zool Rechthoek
Zoollengte 165 mm
Zoolbreedte 76 mm
Vermogen 750 W.
Gewicht 3,5 kg
In de doos - Bosch PBS 75 AE Bandschuurmachineset - 1 x schuurpapier K80 Parallel- en verstekgeleider
Artikelnummer 06032A1101
Gewicht 3,5 kg
Gewicht 6073 g
Met handpalm Nee
Schuurmachine geschikt voor Grote vlakke delen , Houten vloeren , Muren
Type Bandschuurmachine Bandschuurmachine met brede band
Verpakking breedte 371 mm
Verpakking hoogte 127 mm
Verpakking lengte 491 mm

6,073 kg | Vorm zool: Rechthoek

BLACK+DECKER KA900E-QS bandschuurmachine - 350W - Powerfile met Cyclonic Action stofopvang

★★★★★
74,99
43,00
Bol.com
as of juni 25, 2023 11:31 am

Features

Afmetingen 45,1 x 1,5 x 20 cm
Vorm zool Rechthoek
Zoollengte 451 mm
Zoolbreedte 13 mm
Snoerlengte 3 m.
Product hoogte 20 cm
Product breedte 1,5 cm
Vermogen 350 W.
Gewicht 2 kg
In de doos 1 stuk
Artikelnummer KA900E-QS
Gewicht 2 kg
Geluidsniveau 95 dB
Gewicht 2075 g
Met handpalm Nee
Schuurmachine geschikt voor Grote vlakke delen , Houten vloeren , Muren
Taal handleiding Universeel
Type Bandschuurmachine Bandschuurmachine met smalle band
Verpakking breedte 203 mm
Verpakking hoogte 152 mm
Verpakking lengte 456 mm

45,1 x 1,5 x 20 cm | 2,075 kg | Vorm zool: Rechthoek

FERM BSM1024 Bandschuurmachine – 900W – Incl. schuurband (P80) & stofopvangzak

★★★★★
59,95
Bol.com
as of juni 25, 2023 11:31 am

Features

Afmetingen 15 x 16,5 x 16,5 cm
Vorm zool Rechthoek
Zoollengte 533 mm
Zoolbreedte 76 mm
Snoerlengte 3 m.
Product hoogte 16,5 cm
Product breedte 16,5 cm
Vermogen 950 W.
Gewicht 3,7 kg
Voltage 230 V
In de doos • FERM BSM1024 Bandschuurmachine • Schuurband (P80) • Stofopvangzak
Artikelnummer BSM1024
Gewicht 3,7 kg
Constant toerental bij belasting Ja
Geluidsniveau 95 dB
Gewicht 4165 g
Met handpalm Nee
Schuurmachine geschikt voor Grote vlakke delen , Houten vloeren , Muren
Taal handleiding Nederlands
Trillingsdempingssysteem Nee
Type Bandschuurmachine Bandschuurmachine met brede band
Verpakking breedte 174 mm
Verpakking hoogte 152 mm
Verpakking lengte 372 mm
Voedingstype Netstroom

15 x 16,5 x 16,5 cm | 4,165 kg | Vorm zool: Rechthoek

Bosch PBS 75 A Bandschuurmachine - 710 W - 76 x 165 mm schuuroppervlak

★★★★★
139,00
120,00
Bol.com
as of juni 25, 2023 11:31 am

Features

Vorm zool Rechthoek
Zoollengte 165 mm
Zoolbreedte 76 mm
Vermogen 710 W.
Gewicht 3,4 kg
In de doos - Bosch PBS 75 A Bandschuurmachine - 1 x schuurpapier K80
Artikelnummer 06032A1000
Gewicht 3,4 kg
Gewicht 4387 g
Met handpalm Nee
Schuurmachine geschikt voor Grote vlakke delen , Houten vloeren , Muren
Taal handleiding Frans
Type Bandschuurmachine Bandschuurmachine met brede band
Verpakking breedte 180 mm
Verpakking hoogte 160 mm
Verpakking lengte 551 mm

4,387 kg | Vorm zool: Rechthoek

Powerplus POWX139 Bandschuurmachine – 400 W

★★★★★
59,89
Bol.com
as of juni 25, 2023 11:31 am

Features

Afmetingen 41,4 x 27,8 x 12,8 cm
Vorm zool Rechthoek
Zoolbreedte 13 mm
Snoerlengte 3 m.
Product hoogte 12,8 cm
Product breedte 27,8 cm
Vermogen 400 W.
Gewicht 3,391 kg
In de doos 1 x bandschuurmachine, 1 x stofzak, 1x koffer, 10 x schuurbanden (3x K40, 4x K60 en 3x K120) 1 x handleiding
Artikelnummer POWX139
Gewicht 3,391 kg
Geluidsniveau 91 dB
Met handpalm Nee
Schuurmachine geschikt voor Grote vlakke delen , Houten vloeren , Muren
Taal handleiding Engels , Duits , Frans , Nederlands , Universeel
Type Bandschuurmachine Bandschuurmachine met smalle band
Verpakking breedte 283 mm
Verpakking hoogte 132 mm
Verpakking lengte 415 mm

41,4 x 27,8 x 12,8 cm | 3,391 kg | Vorm zool: Rechthoek

Bandschuurmachine Robust BSMRB-0001 375Watt

89,00
Bol.com
as of juni 25, 2023 11:31 am

Features

Vermogen 375 W.
Taal handleiding Nederlands
Type Bandschuurmachine Tafelbandschuurmachine

Deze bandschuurmachine is van hoge kwaliteit. Dit apparaat is universeel voor slijpen / schuren met de band en de schijf.Deze machine is ideaal voor zwarte schuurtaken zoals het verwijderen van hoge hoeveelheden verf of het egaliseren van tuwe gekartelde stukken hout.Specificaties:Voeding: 230V, 50HzPower: 375 WSnelheid: 1450/minSchuurband afmeting: 915 x 100 mmScuurschijf diameter: 6 inch (150mm)Schuurband kantelhoek verstelbaar: 0-90°Tafel kantelbaar: 0-45°

Makita 9911

★★★★★
154,20
Bol.com
as of juni 25, 2023 11:31 am

Features

Vorm zool Rechthoek
Vermogen 650 W.
Voltage 230 V
Artikelnummer 141,39
Met handpalm Nee
Schuurmachine geschikt voor Grote vlakke delen , Houten vloeren , Muren
Type Bandschuurmachine Bandschuurmachine met brede band

Vorm zool: Rechthoek

FERM Bandschuurmachine – 400W – 13x455MM schuuroppervlak

★★★★★
57,95
Bol.com
as of juni 25, 2023 11:31 am

Features

Afmetingen 34 x 30 x 12,5 cm
Vorm zool Rechthoek
Zoollengte 455 mm
Zoolbreedte 13 mm
Snoerlengte 3 m.
Product hoogte 12,5 cm
Product breedte 30 cm
Vermogen 400 W.
Gewicht 2,7 kg
In de doos FERM EFM1001 Bandschuurmachine 3 x schuurarm Stofopvangzak Kunststof opbergkoffer
Artikelnummer FFM1001
Gewicht 2,7 kg
Constant toerental bij belasting Nee
Geluidsniveau 82 dB
Gewicht 2994 g
Met handpalm Nee
Schuurmachine geschikt voor Grote vlakke delen , Houten vloeren , Muren
Taal handleiding Engels
Trillingsdempingssysteem Nee
Type Bandschuurmachine Bandschuurmachine met smalle band
Verpakking breedte 305 mm
Verpakking hoogte 130 mm
Verpakking lengte 345 mm
Voedingstype Netstroom

34 x 30 x 12,5 cm | 2,994 kg | Vorm zool: Rechthoek

FERM Tafel Schijf – bandschuurmachine – 350W – Incl. 2 schuurbanden (K80 & K120)

★★★★★
92,95
Bol.com
as of juni 25, 2023 11:31 am

Features

Afmetingen 45 x 25 x 28 cm
Vorm zool Rechthoek
Zoollengte 914 mm
Zoolbreedte 100 mm
Snoerlengte 2 m.
Product hoogte 28 cm
Product breedte 25 cm
Vermogen 350 W.
Gewicht 12,2 kg
Voltage 0 V
In de doos •FERM BGM1022 schijf- bandschuurmachine •Werktafel met geleider •2 haakse stofzuigeraansluitingen •2 schuurbanden (P80 & P120) •2 schuurschijven (P80 & P120) •2 Inbussleutels
Artikelnummer BGM1022
Gewicht 12,2 kg
Constant toerental bij belasting Nee
Geluidsniveau 90 dB
Gewicht 13240 g
Met handpalm Nee
Schuurmachine geschikt voor Hoeken en randen
Taal handleiding Nederlands
Trillingsdempingssysteem Nee
Type Bandschuurmachine Tafelbandschuurmachine
Verpakking breedte 275 mm
Verpakking hoogte 509 mm
Verpakking lengte 313 mm
Voedingstype Netstroom

45 x 25 x 28 cm | 13,24 kg | Vorm zool: Rechthoek

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Drillmaster
Logo
Shopping cart