Beste Decoupeerzaag kopen

Decoupeerzagen zijn speciaal ontworpen elektrische gereedschappen voor het zagen van bochten, maar ze kunnen ook worden gebruikt om hout op lengte te zagen en om gaten en andere vormen te maken in media zoals multiplex en plastic. Deze gids helpt u bij het kiezen van de beste decoupeerzaag voor uw behoeften en legt uit waarom de onderstaande opvallende favorieten zijn.

De huidige decoupeerzagen bieden verschillende zaagsnelheden, stroomsterkte en voedingsopties.

De decoupeerzaag is in de loop der jaren ten goede geëvolueerd, het is nu heel gebruikelijk dat ze worden ontworpen met een reeks handige functies die de gebruikers veel gemakkelijker laten werken, enkele voorbeelden van verbeterde functies zijn trillingsarme motoren, snelheidsregeling, stofblazer, instelbaar basis voor afgeschuind zagen, veranderlijke bladhoek voor betere bochtcontrole, LED en nu zijn ze verkrijgbaar als zeer capabele snoerloze gereedschappen.

Er zijn honderden merken om uit enkele van de beste merken op de markt te kiezen: Bosch, Dewalt, Makita, Black and Decker, Hitachi, Rockwell, om maar een paar van de betere bedrijven te noemen die ze ontwerpen en produceren.

Ze hebben allemaal veel verschillende modellen, wat betekent dat er duizenden decoupeerzagen zijn om uit te kiezen, waardoor het moeilijk is om erachter te komen welke je nodig hebt.
Deze gids helpt iedereen die niet zeker weet welke decoupeerzaag het beste is en welke zaag het beste is voor u en het werk dat u ermee wilt uitvoeren.

1

Bosch PST 18 LI Accu Decoupeerzaag

Snoerloze vrijheid en hoge prestaties met de decoupeerzaag PST 18 LI. Hun compacte formaat en lichte gewicht maken een eersteklas handling en mobiliteit op het werk mogelijk. Door minder trillingen werk je gecontroleerd en comfortabeler, terwijl je met Bosch CutControl gemakkelijk de zaaglijn kunt volgen voor nauwkeurige resultaten. Dankzij de slingerbeweging gaat het werk snel vooruit. Hij maakt zaagsneden mogelijk in veel verschillende materialen zoals aluminium, laminaat, parketvloeren, spaanplaat, talrijke kunststoffen en buizen, maar ook zaagsneden in een hoek van 0 ° tot 45 ° en zaagsneden in hout met een diepte tot 80 mm. Uw SDS-systeem maakt een snelle en gemakkelijke zaagblad wissel mogelijk.

2

Bosch professional GST 150 BCE Decoupeerzaag machine

De bedrade GST 150 BCE Professional is een robuuste decoupeerzaag voor veeleisende toepassingen. Beugelhandgreep met gaspedaalschakelaar voor gemakkelijke geleiding van het elektrische gereedschap en moeiteloze bediening. De grondplaat met hoge buigsterkte is extreem robuust en garandeert hoge prestaties, zelfs bij het werken met de hoogste belasting. De betrouwbare motor van 780 W en het constante toerental maken zaagsneden mogelijk, zelfs in de zwaarste materialen, bijv. B. dikke staven. Dit apparaat is geschikt voor gebogen zaagsneden in massief hout, spaanplaat en houtcomposietmaterialen. Het apparaat is compatibel met het Bosch Click & Clean-systeem en andere Bosch-stofzuigers.

De GST 150 BCE Professional is ook geschikt voor verstekzagen en heeft een waaier, pendelslag, gereedschapsloze SDS-zaagbladwissel en toerentalkeuze.

3

Makita DJV182ZJ

Hoogwaardige decoupeerzaag voor professionele vakmensen: Makita DJV182ZJ
De decoupeerzaag is een praktisch hulpmiddel. Het maakt het niet alleen mogelijk om rechte sneden te maken. Ook kun je er zonder problemen bochten mee zagen. Als je waarde hecht aan gereedschap met een uitstekende kwaliteit, dan is de Makita DJV182ZJ de juiste keuze voor jou.
Werk efficiënt – dankzij uitstekende vermogensafgifte
Met name voor professionele gebruikers is het van groot belang dat hun apparatuur bijdraagt ​​aan een hoge productiviteit. De Makita DJV182ZJ voldoet aan deze eis. Dankzij zijn hoge vermogensontwikkeling maakt hij een uitstekende snijsnelheid mogelijk. De slagfrequentie is maximaal 3.500 bewegingen per minuut en de slaghoogte is 26 mm.

4

MAKITA Decoupeerzaag 4351FCTJ

Dit model van Makita is ideaal voor zaagwerkzaamheden met hout, kunststof en zelfs metaal. Of je nu recht, gebogen of rond wilt zagen – alles is mogelijk met de pendel decoupeerzaag 4351FCTJ.
Met de pendel decoupeerzaag 4351FCTJ is Makita gericht op hobby- en professionele vakmensen. De zaag wordt elektrisch aangedreven met een nominaal stroomverbruik van 720 W en kan niet alleen binnen maar ook buiten op de bouwplaats worden gebruikt. De maximale zaagdiepte van de decoupeerzaag met drie pendellift trappen is 135 mm voor hout en 10 mm voor staal. Praktische functies zoals het blaasluchtapparaat, de werklamp, de variabele snelheidsregeling en het snelwissel systeem voor het zaagblad vergemakkelijken het werk. Met deze pendel decoupeerzaag kunnen zelfs versteksneden tot 45 ° worden gemaakt. U ontvangt het apparaat inclusief MAKPAC-systeemkoffer

5

Bosch Professional GST 150 CE Decoupeerzaag

  • Product
  • Specificaties
De Bosch Professional GST 150 CE Decoupeerzaag wordt geleverd met opbergkoffer en 1 decoupeerzaagblad voor hout en is geschikt voor het zagen van ...
Merk

Bosch Professional

Gewicht

4345 g

Fabrikantcode

0601512000

Model

GST 150 CE

Accuspanning

230 Volt

Accucapaciteit

0 Ah

Voedingstype

Netstroom

Stofafzuiging

Ja

Snelwisselsysteem

Ja

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Zie website Bosch voor uitzonderingen.

EAN

3165140463720

Met koffer

Inclusief koffer

Aantal meegeleverde zaagbladen

1

Antisplinterplaatje meegeleverd

Ja

Zaaglijnvizier meegeleverd

Nee

Verpakkingsinhoud

Afdekkap (ET-nr. 2 605 510 293), Afzuigset (2 605 510 294), Glijvoet (ET-nr. 2 601 099 183), Opbergkoffer, Zuigmondstuk (ET-nr. 2 605 730 055), Antisplinterplaatje (2 601 016 096), 1 x zaagblad T 144 DP (ET-nr. 2 609 991 569)

Fabrieksgarantie

2 jaar

Service type

Carry-in

Vermogen

600 tot 800 watt

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

Geen

Stofafzuigingsysteem meegeleverd

Ja

Verpakking breedte

355 mm

Geschikt voor materiaal

Hout

Geïntegreerd werklamp

Nee

Parallelgeleider meegeleverd

Nee

Pendelmechanisme

Ja

Product hoogte

19 cm

Product lengte

26.6 cm

Snoerlengte

4 m

Aantal zaagbewegingen

3100 r/min

Blaasluchtfunctie

Nee

Verpakking hoogte

115 mm

Verpakking lengte

388 mm

Zaagdiepte in aluminium

20 mm

Zaagdiepte in hout

150 mm

Zaagdiepte in staal

10 mm

Categorieën

Decoupeerzagen

Werkt op

Netstroom

Aantal meegeleverde accu's

Zonder accu (losse body)

De GST 150 CE Professional met snoer is een robuuste decoupeerzaag voor veeleisende toepassingen. Het elektrische gereedschap is gemakkelijk te gebruiken dankzij de steelhandgreep – voor een soepele hantering tijdens het werken, zelfs bij het zagen van het werkstuk vanaf de onderkant. De decoupeerzaag heeft een extreem robuuste basisplaat met een hoge buigsterkte, die hoge prestaties mogelijk maakt, zelfs in de moeilijkste toepassingen. De betrouwbare motor van 780 W en het constante toerental maken zaagsneden mogelijk, zelfs in de zwaarste materialen, bijv. B. dikke staven. Dit apparaat is geschikt voor gebogen zaagsneden in massief hout, spaanplaat en houtcomposietmaterialen. Het apparaat is compatibel met het Bosch Click & Clean-systeem en andere Bosch stofzuigers.

De GST 150 CE Professional is ook geschikt voor verstekzagen en biedt een waaier, pendelslag, gereedschapsloze SDS-zaagbladwissel en toerentalkeuze.

Snijsnelheid

Alle decoupeerzagen hebben verschillende snijsnelheden, bediend door een drukgevoelige trekker of een verstelbare draaiknop. Alle decoupeerzagen hebben ook instelbare snelheidsbereiken, beginnend bij ongeveer 500 slagen per minuut (SPM) en tot 3.000 tot 4.000 slagen per minuut aan de bovenkant. Meubelmakers, houtbewerkers en metaalbewerkers zullen hoogstwaarschijnlijk genieten van gekozen snelheidsregeling die consistente resultaten oplevert. Voor de multifunctionele doe-het-zelf-werkplaats is een algemene decoupeerzaag met een drukgevoelige trekker misschien een betere keuze, omdat hij gemakkelijk zonder veel gedoe van klus naar klus kan springen.

Stroomsterkte

Amp-waarden op elektrisch gereedschap verwijzen naar de hoeveelheid stroom die ze kunnen trekken zonder de motor of interne componenten in gevaar te brengen. Over het algemeen geldt: hoe hoger de stroomsterkte, hoe zwaarder het gereedschap. De meeste moderne decoupeerzagen hebben een bereik van 6,0 tot 7,0 ampère.

Met snoer vs. batterij

De eeuwenoude strijd tussen gereedschappen met snoer en accu’s strekt zich uit tot decoupeerzagen. Door extreem dichte houtsoorten zoals eiken of walnoot te zagen, kan de levensduur van de batterij behoorlijk snel afnemen, dus houtbewerkers moeten kijken naar opties met snoer. Voor werk op locatie zoals dekken en pergola’s zijn modellen met batterijvoeding de juiste keuze.

Stofbeheer

Decoupeerzagen schoppen bijna niet zoveel zaagsel als een tafelzaag, verstekzaag of cirkelzaag, want in plaats van hout in stof te veranderen, halen deze gereedschappen brokken uit het materiaal. Deze brokken kunnen op de snijlijn terechtkomen, wat het zicht moeilijk maakt, dus sommige modellen zijn uitgerust met stofblazers die kleine brokken van de snijlijn blazen. Hoewel decoupeerzagen minimale rommel veroorzaken, moet u, als u uw werkruimte zaagselvrij wilt houden, een model zoeken dat aan een winkelzuiger kan worden bevestigd.

Zaagblad stijl

Er zijn twee soorten decoupeer zaagbladen: T-schacht en U-schacht. De beste decoupeerzagen gebruiken meestal messen met een T-schacht, die gemakkelijk vastklikken (meestal zonder het gebruik van gereedschap) en veilig blijven tijdens het zagen van scherpe bochten. Zagen in U-vormige schacht hebben soms gereedschap nodig voor het verwisselen van zaagbladen en het vasthouden van zaagbladen is een bekend probleem.

Soorten decoupeerzagen

Hier is wat u moet weten over hoe de verschillende soorten decoupeerzagen tegen elkaar opstapelen.

Rechte heen en weer bewegende decoupeerzagen

Oudere modellen en nieuwere low-end modellen zijn meestal recht-heen-en-weer bewegende decoupeerzagen. Dit betekent dat het blad eenvoudig op en neer beweegt zonder variaties in zijn pad. Hoewel deze decoupeerzagen langzaam snijden, kunnen ze zeer scherpe bochten maken en bochten maken, in tegenstelling tot een tafel of cirkelzaag.

Orbitaal-heen en weer bewegende decoupeerzagen

Orbitaal-heen en weer bewegende decoupeerzagen hebben een licht voorwaartse beweging ten opzichte van hun bladslag. Dit betekent dat het blad bij de opgaande slag naar voren kantelt, waardoor meer hout sneller wordt gekapt dan bij een recht-heen-en-weer bewegende decoupeerzaag. Om orbitaal heen en weer bewegen te activeren, draait de gebruiker meestal een schakelaar aan de zijkant van de zaag in een van de (meestal) vier posities. Deze zagen zullen sneller zagen, maar met minder nauwkeurigheid en manoeuvreerbaarheid dan rechte heen en weer bewegende modellen. Er komt ook meer uitscheuring (versplinterd hout dat langs de zaaglijn versplintert) aan de bovenkant van het hout.

Handgreep bovenaan

Traditionele decoupeerzagen hebben een lange, grote handgreep in de vorm van een D met een eenvoudige vingertrekker in de handlus om de zaag te bedienen. Deze handgreep is gemakkelijk om uw hand te wikkelen, maar de hoogte vergroot de zijdelingse hefboomwerking, waardoor de zaag kan kantelen en tot minder nauwkeurigheid kan leiden.

Vatgreep

Met een nieuwer ontwerp, decoupeerzagen met vatgreep, kunt u uw hand lager houden bij het materiaal waaraan u werkt. Dit kan de controle vergroten, waardoor de neiging om de zaag te kantelen en het pad van het zaagblad scheef trekt, te minimaliseren. Deze modellen hebben meestal duimschakelaars in plaats van vingertrekkers.

VONROC Decoupeerzaag – 550W – snelwisselsysteem – Incl. 5 zaagbladen (made in Germany)

Deze VONROC 550W decoupeerzaag bevat 3 zaagbladen geschikt voor het bewerken van hout en 2 zaagbladen geschikt voor het bewerken van metaal. De zaagbladen zijn voorzien van een ...
36,95

FERM Decoupeerzaag – 710W – Parallelgeleider – Incl. 3 zaagbladen & stofzuigadapter

Bij een onbelast toerental tot 3000 toeren per minuut zaagt de FERM JSM1014 decoupeerzaag o.a. laminaat of een stuk PVC moeiteloos op maat. De variabele verstekzaaghoek kan dat ...
44,31

Bosch PST 18 LI Decoupeerzaag - Met 1 zaagblad - Zonder accu en oplader

Omarm snoerloze vrijheid en krachtige prestaties met de decoupeerzaag PST 18 LI. Het compacte formaat en lage gewicht bieden fantastisch hanteren en extra mobiliteit bij de klus. ...
75,99 109,00

VONROC Decoupeerzaag – 550W – snelwisselsysteem – Incl. accessoires & opbergtas

Met de VONROC 550W decoupeerzaag zaag je gemakkelijk precieze hoeken en vormen in hout. Deze decoupeerzaag is ideaal voor gedetailleerde houtbewerking. Wat is het? Snel en precies ...
32,95

VONROC Accu Decoupeerzaag – VPower 20V – Incl. 2x 2.0Ah accu, lader, parallelgeleider & 2 zaagbladen

Deze complete set bevat een accu decoupeerzaag, twee 20V 2.0Ah VPower accu’s, een sneloplader, 1 zaagblad voor hout, 1 zaagblad voor metaal, een parallelgeleider en een handige ...
87,95
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Drillmaster
Logo
Shopping cart