Makita Decoupeerzaag kopen

Makita decoupeerzagen hebben consequent het karakter van een pendel decoupeerzaag met een zeer stille en trillingsarme loop en de mogelijkheid van elektronisch instelbare slagfrequenties voor alle handmatige en industriële gebieden van zaagwerk – in het bijzonder – hout en andere dunne materialen.
De belangrijkste voordelen van deze productgroep zijn de standaard en vooral professionele basisuitrusting voor een eenvoudige, comfortabele en nauwkeurige bediening.
Alle decoupeerzagen hebben een basisplaat van spuitgiet aluminium die aan beide zijden in totaal 45 ° kan worden gedraaid, plus interfaceverlichting met behulp van een heldere LED en de mogelijkheid om een ​​afzuiging van derden aan te sluiten om vuil tijdens het zagen te voorkomen.
De gereedschapsloze zaagblad wisseling met snelspanklem vergroot de voordelen van het hanteren van Makita decoupeerzagen nog verder.
Tot de meegeleverde accessoires behoren een hoogwaardige zaagbladset, een kunststof glijplaat, een splinterbescherming en een passende transportkoffer.
De Makita accu-decoupeerzaag is beschikbaar voor toepassingen waarbij er geen stopcontact in de buurt is. Met het mobiele apparaat hoeft u geen grote concessies te doen aan de prestaties, de Makita accu-decoupeerzaag is net zo krachtig als het apparaat dat op het lichtnet is aangesloten en maakt nauwkeurige en zuivere zaagsneden door verschillende materialen mogelijk.

Decoupeerzagen van Makita voor doe-het-zelvers en professionals

Makita is een van ’s werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van elektrisch gereedschap. De Japanse gereedschapsfabrikant biedt een breed scala aan apparaten voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Dit geldt ook voor de decoupeerzagen. Het populaire gereedschap wordt gebruikt voor het nauwkeurig zagen van hout. Aluminium en staal kunnen ook op maat worden gezaagd.

In principe zijn er 2 soorten aandrijving om uit te kiezen: zagen op netvoeding en zagen met accu. Beide varianten hebben hun voor- en nadelen. Permanente werking is mogelijk met een bedraad model; u heeft alleen een stopcontact nodig om het te gebruiken. Het bewegingsbereik wordt echter beperkt door de lengte van de kabel. De belangrijkste kenmerken van elektrische decoupeerzagen zijn onder meer:

Motorvermogen in watt

Ook is het belangrijk om op te letten of het een pendel decoupeerzaag is: hoe sterker de elektronisch verstelbare slingerbeweging van het blad, hoe sneller het werk vordert bij het werken in hout. Een Makita model dat erg populair is de pendel decoupeerzaag 4351FCTJ. Hij heeft een vermogen van 720 W en maximaal 2800 hefbewegingen per minuut. De maximale zaagdiepte in hout is 135 mm. Het model bevindt zich in het midden prijssegment en zou daarom interessant moeten zijn voor zowel ambachtslieden als hobbyisten. Het wordt geleverd in een Makpac, een stevige transportdoos.

De pluspunten van de batterijvarianten

Het grootste voordeel van accu-zagen is dat ze overal kunnen worden gebruikt en dat er geen snoeren of stopcontacten nodig zijn. Daarnaast heb je veel bewegingsvrijheid, doordat er geen kabels in de weg zitten tijdens het werken. De vraag hoe lang de zaag kan worden gebruikt, hangt echter af van de capaciteit van de batterij. Als er niet langer voldoende spanning beschikbaar is, moet worden opgeladen. Het is dus aan te raden om altijd een reservebatterij bij de hand te hebben.

De belangrijkste kenmerken van een accu-zaag zijn:

Batterij voltage
Batterij capaciteit
Maximaal aantal slagen
Maximale zaagdiepte

De DJV182 is een van de meest populaire accu-zagen in het Makita-assortiment. Dit is een krachtige 18 V-zaag met een lithium-ion-accu. In de standaarduitvoering wordt de zaag geleverd met een 1,5 Ah accu. Accu’s met een hogere capaciteit zijn verkrijgbaar bij veel online winkels en kunnen worden gebruikt voor veel ander accugereedschap van de 18 volt-klasse van Makita.
Ook is het aan te raden om als accessoire een setje verschillende zaagbladen voor het zagen van hout of metaal te kopen. Geld besparen doe je met de solo-versie van een snoerloos gereedschap, waarbij het apparaat zonder accu wordt geleverd. Dit is handig voor degenen die al een of meer batterijen hebben.

Naast het type voeding is er nog een groot verschil, namelijk het ontwerp. De meest voorkomende vorm is de uitvoering met beugelgreep. Enerzijds kan hij zeer veilig worden geleid, maar de hand van de gebruiker is in vergelijking iets verder van het werkstuk verwijderd. Dus de voorsprong is niet zo strak. Een voordeel is echter de gaspedaalschakelaar, die kan worden gebruikt om het aantal slagen te regelen. Het kan worden vergrendeld voor continu gebruik. De knopkruk daarentegen heeft het voordeel van een lagere totale hoogte. De hand is dichter bij het werkstuk, wat een nauwere begeleiding mogelijk maakt.

Bijzonderheden:
Pendel decoupeerzaag met een zeer stille en trillingsarme loop
Mogelijkheid tot elektronisch instelbaar aantal slagen
Interface verlichting door een heldere LED
Mogelijkheid om een ​​extern afzuigsysteem aan te sluiten
Een bodemplaat van spuitgiet aluminium die 45 ° kan worden gedraaid
Handgreep met rubberen pad en een zaagbladwissel zonder gereedschap met behulp van een snelspanklem
Ook verkrijgbaar als accu-decoupeerzaag van Makita
Uitrusting:
Zagen van vooral hout en andere dunne materialen
Zaagbladset
Kunststof glijplaat
Splinterbescherming en een transportkoffer

Samenvatting van de Makita decoupeerzaag

Samenvattend kan alleen worden gezegd dat alle Makita decoupeerzagen altijd effectiviteit en efficiëntie garanderen tijdens het werk in het werkgebied voor nauwkeurig zagen van hout en andere dunne materialen dankzij de basisuitrusting van uitstekende kwaliteit. Gebruikers die bijzonder belang hechten aan mobiliteit en flexibiliteit, kiezen voor de Makita accu-decoupeerzaag.

MAKITA Decoupeerzaag 4351FCTJ - Incl. koffer - Bedraad - Incl. 6 Anti-splinterplaat

★★★★★
229,00
151,39
Bol.com
as of september 11, 2023 6:13 pm

Features

Merk Makita
Fabrikantcode 4351FCTJ
Accucapaciteit 0 Ah
Oplaadtijd 0 minuten
Voedingstype Netstroom
Stofafzuiging Ja
Vermogen 720 W.
Gewicht 2,6 kg
Met koffer Inclusief koffer
Oplaadapparaat meegeleverd Ja
Aantal meegeleverde zaagbladen 6
Antisplinterplaatje meegeleverd Ja
Verpakkingsinhoud Makita 4351FCTJ 230 V Decoupeerzaag T-model
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Aantal snelheden 3
Accu-platform Geen accu-platform
Blaasluchtfunctie Ja
Geluidsniveau 85 dB
Geschikt voor materiaal Hout
Gewicht 4415 g
Geïntegreerd werklamp Ja
Pendelmechanisme Ja
Product breedte 73 mm
Product hoogte 207 mm
Product lengte 236 mm
Snoerlengte 2.5 m
Taal handleiding Universeel
Verpakking breedte 294 mm
Verpakking hoogte 150 mm
Verpakking lengte 417 mm
Zaagdiepte in aluminium 10 mm
Zaagdiepte in hout 135 mm

Inclusief koffer

Makita Decoupeerzaag DJV182ZJ - 18 V - Zonder Accu

★★★★★
289,19
228,99
Bol.com
as of september 11, 2023 6:13 pm

Features

Merk Makita
Fabrikantcode MA00373
Accuspanning 18 Volt
Accucapaciteit 6 Ah
Oplaadtijd 0 minuten
Voedingstype Accu
Stofafzuiging Ja
Vermogen 0 W.
Gewicht 2,4 kg
Met koffer Inclusief koffer
Oplaadapparaat meegeleverd Nee
Aantal meegeleverde zaagbladen 3
Antisplinterplaatje meegeleverd Ja
Zaaglijnvizier meegeleverd Nee
Verpakkingsinhoud 1
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Aantal snelheden 3
Aantal zaagbewegingen 3500 r/min
Accu-platform Makita LXT 18V
Blaasluchtfunctie Ja
Geluidsniveau 77 dB
Geschikt voor materiaal Hout
Gewicht 3937 g
Geïntegreerd werklamp Ja
Pendelmechanisme Ja
Product breedte 77 mm
Product hoogte 208 mm
Product lengte 266 mm
Snoerlengte 0 m
Stofafzuigingsysteem meegeleverd Ja
Taal handleiding Nederlands
Verpakking breedte 292 mm
Verpakking hoogte 165 mm
Verpakking lengte 397 mm
Zaagdiepte in aluminium 20 mm
Zaagdiepte in hout 135 mm
Zaagdiepte in staal 10 mm

Inclusief koffer

Makita DJV182Z Accu Decoupeerzaag 18V Basic Body

★★★★★
264,99
194,99
Bol.com
as of september 11, 2023 6:13 pm

Features

Merk Makita
Accucapaciteit 0 Ah
Voedingstype Accu
Stofafzuiging Ja
Vermogen 0 W.
Gewicht 2,4 kg
Aantal meegeleverde zaagbladen 3
Verpakkingsinhoud Makita DJV182Z 18 V Decoupeerzaag D-model
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Accu-platform Makita LXT 18V
Blaasluchtfunctie Ja
Geschikt voor materiaal Hout
Gewicht 2413 g
Geïntegreerd werklamp Ja
Pendelmechanisme Ja
Taal handleiding Nederlands
Verpakking breedte 224 mm
Verpakking hoogte 100 mm
Verpakking lengte 290 mm

Makita DJV182Z Decoupeerzaag 18V Basic Body Leveringsomvang: 1 stuks. Makita DJV182 Decoupeerzaag 18V1 stuks. Makita Anti splinterplaat 415524-71 stuks. Makita Glijplaat 417852-61 stuks. Makita Afzuigadapter 22x19mm 196747-31 stuks. Makita Decoupeerzgb hout 76mm B10 A-85628 1 stuks. Makita Decoupeerzgb M+A 52mm T118A A-857371 stuks. Makita Decoupeerzgb hout 70mm BR13 A-85793 1 stuks. Makita Inbussleutel 4,0mm 783202-0 Bijzondere kenmerken: Efficiënt werken in hout, metaal, kunststof en rubber dankzij variabele toerenregeling (draaiknop).Compleet met constante elektronica: zaagt makkelijker en geeft een mooiere zaagsnede.Precies zaagresultaat door unieke vierkante zaagas waardoor de zaag niet draait.Uitgerust met een energiezuinige koolborstelloze motor.Verbeterde, duurzame stofafzuiging direct aansluitbaar op alle Makita stofzuigers.Voorzien van soft start om nauwkeuriger te starten aan de zaaglijn.Uitgerust met soft no load: de toeren stijgen zodra de zaag in aanraking komt met het materiaal.Hoog werkcomfort dankzij uitstekende machinebalans, het lichte gewicht en ergonomische handgreep.Makkelijke eenhandszaagwissel: middels kliksysteem en zonder gereedschap.Optimaal zicht en schone zaaglijn door koelluchtkanalen die zaagsel wegblazen.Voorzien van pendelstanden voor fijne tot grove afwerking.Uitgerust met een Lock On / Lock Off knop voor continue én extra veilig werken. Technische gegevens: Voltage: 18VMax. zaagcap. hout 0°: 135 mmMax. zaagcap. metaal 0°: 10 mmMax. zaagcap. aluminium 0°: 20 mmType motor: BL-motor Afm. (L x B x H): 266x77x208 mmSlaglengte: 26 mmPendelstanden: 3 Var. toerenregeling (draaiknop): JaIngebouwde verlichting: JaSoftgrip: JaZaagbladwissel z. gereedschap: JaGewicht met BL1830 accu: 2,6 kgVibratie ah hout zagen: 7,0 m/s²Vibratie (K) hout zagen: 1,5 m/s²Vibratie ah metaal zagen: 3,5 m/s²Vibratie (K) metaal zagen: 1,5 m/s²Geluidsdrukniveau (LpA): 77 dB(A)Geluidsdrukniveau (K): 3 dB(A)Aantal slagen: 800 - 3500 min-1Decoupeerzaag: JaDiepontladingsbeveiliging: JaGewicht met BL1815N accu: 2,4 kgGewicht met BL1840 accu: 2,6 kgKantelen L/R: 45 - 45 ºMateriaal zool: Aluminium Overbelastingsbeveiliging: JaSoftstart: Ja Kwaliteit als passieMakita wordt wereldwijd door miljoenen vakmensen geroemd om de kwaliteit van haar producten. Die kwaliteit komt niet zomaar tot stand. Dat is een filosofie, de passie van 500 ingenieurs die dag in dag uit werken aan verbeteringen en nieuwe machines. Machines die stuk voor stuk berekend zijn op hun zware taak. Dag in dag uit. Omdat gebruikers op hun gereedschap moeten kunnen vertrouwen. Omdat ze hun geld er mee moeten verdienen, en omdat ze hún passie er mee willen kunnen uitleven: het creëren van iets nieuws. Er zijn al zoveel mooie dingen gemaakt met Makita.

Makita 4329 Decoupeerzaag - 450 Watt

★★★★★
75,77
Bol.com
as of september 11, 2023 6:13 pm

Features

Merk Makita
Fabrikantcode 4329
Accucapaciteit 0 Ah
Voedingstype Netstroom
Stofafzuiging Ja
Vermogen 450 W.
Gewicht 2,322 kg
Aantal meegeleverde zaagbladen 2
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Blaasluchtfunctie Nee
Geschikt voor materiaal Hout
Geïntegreerd werklamp Nee
Pendelmechanisme Ja
Product breedte 77 mm
Product hoogte 197 mm
Product lengte 217 mm
Snoerlengte 2 m
Verpakking breedte 235 mm
Verpakking hoogte 90 mm
Verpakking lengte 293 mm

Makita 4329 Decoupeerzaag - 450 WatEen decoupeerzaag is zeer geschikt voor gedetailleerd zaagwerk. Doordat het fijn zaagje een klein oppervlak heeft, is de decoupeerzaag zeer wendbaar en kun je met uiterste precisie bochten en lastige hoeken zagen. Dit kan super handig zijn wanneer je bijvoorbeeld laminaat passend wilt zagen. De Makita 4329 is een gebruiksvriendelijke en betrouwbare decoupeerzaag om deze werkzaamheden mee te verrichten.Kenmerken•Lichtgewicht zaag met drie pendelstanden•Variabele elektrische toerenregeling•Mogelijkheid tot stofafzuiging•Kantelbare (max. 45º) voetzool naar beide zijdenStandaard Meegeleverd•Decoupeerzaagblad B10 (2 st) 792538-6•Inbussleutel 3,0mm 783201-2Technische gegevens•Slagen 3100 s/min•Zaagslaglengte 18 mm•Maximale dikte hout: 65 mm•Maximale dikte metaal: 6 mm•Afmetingen 19.7 x 7.7 x 22.3 cm (HxBxD)•Vermogen 450 Watt•Snelheid Variabel•Pendelinrichting: 3 standen•Snoerlengte: 2 meter

MAKITA Decoupeerzaag DJV180ZJ - 18 V - 190 mm

★★★★★
248,05
197,99
Bol.com
as of september 11, 2023 6:13 pm

Features

Merk Makita
Fabrikantcode DJV180ZJ
Accuspanning 18 Volt
Accucapaciteit 3 Ah
Voedingstype Accu
Vermogen 0 W.
Gewicht 2,7 kg
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Accu-platform Makita LXT 18V
Geschikt voor materiaal Hout
Gewicht 4309 g
Verpakking breedte 299 mm
Verpakking hoogte 164 mm
Verpakking lengte 400 mm
Zaagdiepte in aluminium 10 mm
Zaagdiepte in hout 135 mm

Precies zaagresultaat door unieke vierkante zaagas waardoor de zaag niet draait. Optimaal zicht en schone zaaglijn door koelluchtkanalen die zaagsel wegblazen. Snelle en eenvoudige zaagwissel zonder gereedschap. Voor dagelijks intensief zagen. De voordelen van dit product 18v Lithium-ion decoupeerzaag, afgeleid van de zeer populaire 230V versie 4350FCTPrecies zaagresultaat door unieke vierkante zaagas waardoor de zaag niet draaitSchone zaaglijn door gepatenteerde koelluchtkanalen die zaagsel wegblazenAnti Vibratie Technologie: trillingen worden geabsobeerd.Snelle en eenvoudige zaagwissel zonder gereedschap De specificaties Max. zaagcap. hout 0°: 135 mmMax. zaagcap. metaal 0°: 10 mmMax. zaagcap. aluminium 0°: 20 mmVolt (spanning): 18 VType motor: 2-polig Afm. lxbxh: 257x73x208 mmSlaglengte: 26 mmPendelstanden: 3 Var. toerenregeling (schakelaar): ja Ingebouwde verlichting: ja Softgrip: ja Zaagbladwissel z. gereedschap: ja Gewicht met BL1830 accu: 2,9 kgVibratie ah hout zagen: 7,0 m/s²Vibratie (K) hout zagen: 1,5 m/s²Vibratie ah metaal zagen: 3,5 m/s²Vibratie (K) metaal zagen: 1,5 m/s²Geluidsdrukniveau (LpA): 84 dB(A)Geluidsdrukniveau (K): 3 dB(A)Aantal slagen: 0 - 2600 min-1Accubeveiliging: ja Gewicht met BL1815N accu: 2,6 kgGewicht met BL1820 accu: 2,6 kgGewicht met BL1820B accu: 2,6 kgGewicht met BL1840 accu: 2,9 kgGewicht met BL1840B accu: 2,9 kgGewicht met BL1850 accu: 2,9 kgGewicht met BL1850B accu: 2,9 kgKantelen L/R: 45 / 45 ºLengte zaagblad: 76 - 180 mmMateriaal zool: Aluminium De leveringstoebehoren Mbox nr.2 821550-0Anti-splinterplaat 192557-6Beschermzool 417852-6Stofafzuigadapter 22x19mm 417853-4Decoupeerzgb hout 70mm BR13 A-85793

Makita decoupeerzaag - D-greep - 4350FCTJ - in M-box

★★★★★
229,00
195,49
Bol.com
as of september 11, 2023 6:13 pm

Features

Merk Makita
Fabrikantcode 4350FCTJ
Accuspanning 230 Volt
Accucapaciteit 0 Ah
Voedingstype Netstroom
Stofafzuiging Ja
Snelwisselsysteem Ja
Toerentalinstelling Ja
Vermogen 720 W.
Gewicht 2,6 kg
Met koffer Inclusief koffer
Aantal meegeleverde zaagbladen 6
Antisplinterplaatje meegeleverd Ja
Verpakkingsinhoud 1 stuk
Fabrieksgarantie 1 jaar
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Aantal snelheden 3
Accu-platform Geen accu-platform
Blaasluchtfunctie Ja
Geluidsniveau 83 dB
Geschikt voor materiaal Hout
Gewicht 2.5 kg
Geïntegreerd werklamp Ja
Pendelmechanisme Ja
Snoerlengte 2 m
Stofafzuigingsysteem meegeleverd Ja
Taal handleiding Nederlands
Verpakking breedte 350 mm
Verpakking hoogte 80 mm
Verpakking lengte 365 mm
Zaagdiepte in aluminium 10 mm
Zaagdiepte in hout 135 mm
Zaagdiepte in staal 10 mm

Inclusief koffer

Makita DJV181ZJ Accu Decoupeerzaag 18V Basic Body in Mbox

210,99
Bol.com
as of september 11, 2023 6:13 pm

Features

Merk Makita
Fabrikantcode 53647
Accucapaciteit 0 Ah
Oplaadtijd 0 minuten
Voedingstype Accu
Stofafzuiging Ja
Vermogen 0 W.
Gewicht 2,3 kg
Aantal meegeleverde zaagbladen 1
Verpakkingsinhoud 1
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Accu-platform Makita LXT 18V
Accu/batterij technologie Li-Ion
Blaasluchtfunctie Nee
Geschikt voor materiaal Hout
Gewicht 4252 g
Geïntegreerd werklamp Ja
Pendelmechanisme Ja
Product breedte 77 mm
Snoerlengte 0 m
Taal handleiding Nederlands
Verpakking breedte 77 mm
Verpakking hoogte 189 mm
Verpakking lengte 298 mm
Zaagdiepte in aluminium 10 mm
Zaagdiepte in hout 135 mm

Makita DJV181ZJ Accu Decoupeerzaag T-greep zonder accu's en lader
Gebruikersvoordelen
Uitgerust met een energiezuinige koolborstelloze motorVoorzien van variabele toerenregeling soft start en soft no load voor minder trillingenHoog werkcomfort dankzij uitstekende machinebalans het lichte gewicht en ergonomische handgreepSnelle en eenvoudige zaagwissel zonder gereedschapPrecies zaagresultaat door unieke vierkante zaagas waardoor de zaag niet draaitOok verkrijgbaar als Compleet model metoplader en accu's (DJV181RFJ)
Technische gegevens

Accuspanning 18 V
Ampèrage 30 Ah
Accutype Li-ion
Oplaadtijd 22 min
Variabele elektr. toerenregeling ja
Zaagbladopname universeel ja
Pendelstanden 3
Slaglengte 26 mm
Aantal slagen 800-3500 p.min.
Afm. lxbxh 266x77x208 mm
Netto gewicht 26 kg
Max. zaagcap. hout 90º 135 mm
Max. zaagcap. metaal 90º 10 mm

Standaard accesoires

Geleverd zonder accu's en lader
M-Box systainer

Makita DJV181Z Accu Decoupeerzaag 18V Basic Body

★★★★★
191,00
Bol.com
as of september 11, 2023 6:13 pm

Features

Merk Makita
Accuspanning 18 Volt
Voedingstype Accu
Stofafzuiging Ja
Vermogen 0 W.
Verpakkingsinhoud Makita DJV181Z 18 V Decoupeerzaag T-model, losse body
Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Accu-platform Makita LXT 18V
Geschikt voor materiaal Hout
Taal handleiding Nederlands

Makita DJV181Z Decoupeerzaag 18V Basic Body Leveringsomvang 1 stuks Afzuigadapter 22x19mm1 stuks Decoupeerzgb M+A 52mm T118A1 stuks Decoupeerzgb hout 76mm B101 stuks Decoupeerzgb hout 70mm BR131 stuks Inbussleutel 4,0mm1 stuks Glijplaat Bijzondere kenmerken Efficiënt werken in hout, metaal, kunststof en rubber dankzij variabele toerenregeling (draaiknop).Compleet met constante elektronica: zaagt makkelijker en geeft een mooiere zaagsnede.Door zijn ontwerp zeer manoeuvreerbaar, fijner afwerken en uiterst geschikt om op zijn kop te werken.Verbeterde, duurzame stofafzuiging direct aansluitbaar op alle Makita stofzuigers.Uitgerust met een energiezuinige koolborstelloze motor.Precies zaagresultaat door unieke vierkante zaagas waardoor de zaag niet draait.Voorzien van soft start om nauwkeuriger te starten aan de zaaglijn.Uitgerust met soft no load: de toeren stijgen zodra de zaag in aanraking komt met het materiaal.Hoog werkcomfort dankzij uitstekende machinebalans, het lichte gewicht en ergonomische handgreep.Makkelijke eenhandszaagwissel: middels kliksysteem en zonder gereedschap.Optimaal zicht en schone zaaglijn door koelluchtkanalen die zaagsel wegblazen.Voorzien van pendelstanden voor fijne tot grove afwerking.Uitgerust met een Lock On / Lock Off knop voor continue én extra veilig werken. Technische gegevens Max. zaagcap. hout 0°: 135 mmMax. zaagcap. metaal 0°: 10 mmMax. zaagcap. aluminium 0°: 20 mmVolt (spanning): 18 VType motor: BL-motor Afm. lxbxh: 298x77x189 mmSlaglengte: 26 mmPendelstanden: 3 Var. toerenregeling (draaiknop): ja Ingebouwde verlichting: ja Softgrip: ja Zaagbladwissel z. gereedschap: ja Vibratie ah hout zagen: 6,5 m/s²Vibratie (K) hout zagen: 1,5 m/s²Vibratie ah metaal zagen: 5,0 m/s²Vibratie (K) metaal zagen: 1,5 m/s²Geluidsdrukniveau (LpA): 78 dB(A)Geluidsdrukniveau (K): 3 dB(A)Aantal slagen: 800 - 3500 min-1Accubeveiliging: ja Gewicht met BL1830 accu: 2,5 kgKantelen L/R: 45 - 45 ºLengte zaagblad: 76 - 180 mmMateriaal zool: Aluminium Softstart: ja

Makita decoupeerzaag - D-greep - 230V JV0600X1

★★★★★
164,59
Bol.com
as of september 11, 2023 6:13 pm

Features

Merk Makita
Fabrikantcode JV0600X1
Accuspanning 230 Volt
Accucapaciteit 0 Ah
Voedingstype Netstroom
Stofafzuiging Ja
Toerentalinstelling Ja
Vermogen 650 W.
Gewicht 2,4 kg
Met koffer Inclusief koffer
Zaaglijnvizier meegeleverd Nee
Verpakkingsinhoud 1
Aantal snelheden 3
Accu-platform Geen accu-platform
Blaasluchtfunctie Ja
Geschikt voor materiaal Hout
Gewicht 2.4 g
Geïntegreerd werklamp Nee
Pendelmechanisme Ja
Product breedte 75 mm
Snoerlengte 2.5 m
Stofafzuigingsysteem meegeleverd Nee
Taal handleiding Nederlands
Verpakking breedte 77 mm
Verpakking hoogte 199 mm
Verpakking lengte 236 mm
Zaagdiepte in aluminium 20 mm
Zaagdiepte in hout 90 mm
Zaagdiepte in staal 10 mm

Inclusief koffer

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Drillmaster
Logo
Shopping cart